Ine Dirx - Coaching & Begeleiding                                           

verloskundige - coach                                              

Workshop voorbereiden op de bevalling

Voorbereiding op de bevalling is van groot belang om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. Sommigen doen dit in de vorm van het lezen van een boek, de ander met een zwangerschapscursus. 

Als verloskundige heb ik al vele bevallingen mogen begeleiden en met deze ervaring wil ik je graag ondersteunen in het voorbereiden van de bevalling op jóuw manier. Met als resultaat een positieve ervaring tijdens de bevalling in plaats van stress en paniek.

Heb je geen zin in een cursus van meerdere avonden, maar wil je wel weten wat je kunt verwachten tijdens de bevalling en praktische tips krijgen?  Volg dan een speciale korte bevallingsworkshop, zo ben je na 1 ochtend of avond helemaal voorbereid op de bevalling. Met of zonder partner, individueel, als stel of in een groep. Je bent van harte welkom!


Data workshops


Wat kun je verwachten van deze workshop:

- informatie over de verschillende fases van de bevalling;

- ontspanningsoefeningen om beter om te gaan met de pijn;

- ademhalingsoefeningen;

- verschillende houdingen voor tijdens de bevalling;

- hoe kun je als partner zo goed mogelijk ondersteunen;

- informatie over wat je kunt verwachten na de bevalling. 


Kosten € 95,00 incl BTW*


De cursus wordt gegeven in kleine groepen, dus geef je snel op. Vermeld de datum, je adres en of je alleen of met partner komt. Mocht je specifieke vragen hebben voor de avond, vermeld dit dan bij je aanmelding dan kan ik dit vooraf meenemen in de voorbereiding. 


*sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de cursus wanneer je een aanvullende verzekering hebt, neem contact op met je zorgverzekeraar om dit na te vragen. E-mailen
Bellen