Ine Dirx - Coaching & Begeleiding                                           

verloskundige - coach                                              

Coaching bij kinderwens

Hebben jullie al een tijdje een kinderwens en wil het niet lukken om zwanger te worden? Misschien ben jij wel toe aan het ouderschap maar je partner nog niet? Hebben jullie al een kindje en twijfelen jullie over een volgende zwangerschap?            Of misschien is de wens er maar is het nog niet de juiste tijd?

Als verloskundige geef ik preconceptioneel advies; hoe vergroot je de kans op een (gezonde) zwangerschap en als coach zorg ik samen met je dat het goed met je gaat, je de juiste keuzes maakt op het juiste moment en dat je jezelf niet verliest in deze heftige en spannende periode vol hoop, frustratie, blijdschap en/ of teleurstelling.

Heb je het eerste wachten al gehad en ben je onder controle bij de fertiliteitsarts dan kan coaching je helpen om bij jezelf te blijven tussen alle behandelingen en onderzoeken door. Hoe blijf je jezelf en bewaak je je grenzen? Ook voor jouw partner is het een zware periode. Er is de mogelijkheid om samen te komen, maar er kan ook individuele begeleiding worden geboden.

E-mailen
Bellen