Ine Dirx - Coaching & Begeleiding                                           

verloskundige - coach                                              

Over mij

Ik ben Ine Dirx- van Veldhoven, getrouwd en mama van 3 kinderen. Dagelijks maak ik als verloskundige mee wat een grote impact het heeft op ieders leven om zwanger te zijn en ouder te worden, met alle veranderingen en onzekerheden die daarbij horen. Tijdens verloskundige controles is er vaak te weinig tijd om uitgebreid stil te staan bij deze onzekerheden en ook na de kraamperiode is er weinig begeleiding terwijl dan het ‘echte werk’ pas begint.

 

Veel (aanstaande) ouders hebben het gevoel dat hun leven op z’n kop staat en hebben moeite met balans vinden of het verwerken van een nare gebeurtenis. Vaak horen hulpverleners pas achteraf dat een moeder en/of vader zich alleen heeft gevoeld met alle gedachten en gevoelens terwijl dit voorkomen had kunnen worden. Dit was voor mij de belangrijkste reden om me te specialiseren als coach, zodat ik moeders en vaders extra kan begeleiden op de momenten dat ze het even niet meer weten.

 

Heb je behoefte aan een luisterend oor, extra begeleiding tijdens de zwangerschap, uitgebreide voorbereiding op de bevalling of hulp met het verwerken van een nare ervaring? Ik denk graag met je mee wat ik voor jouw kan betekenen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend eerste gesprek.E-mailen
Bellen